28/2

Godkväll bloggen!
Har kommit hem från Kungsör nu, det var riktigt roligt att se farfar. Han var riktigt duktig, men gud va jag garva alltså haha, så jävla härliga PRO are x) Haha ,  :P Men aa , jag tycker farfar var bäst iallafall :) Så himla härlig och go. Hoppas jag får se de här flera gånger. Nu vet jag var jag har fått min teater apa ifrån :P Mina kära kusiner var där och kolla också. Kul att träffa dom med. Efter revyn så åkte vi hem till farmor och farfar och fikade. Sen vid 6 tiden skjutsa farfar hem oss , han tog också med pappas kusin hem som också bor i E-tuna. Imorgon är de jue måndag., igentligen skulle skolan börja då , men jag är ledig. Riktigt skönt med en extra ledig dag! Oh , jag orkar verkligen inte börja skolan igen, kommer aldrig palla med alla prov.., så himla jobbigt att plugga, + att jag har missat en massa, för jag var hemma veckan innan lovet "/ Så jag har 0 koll om vad jag har missat och om vi har prov lr nått.. jaja , får väll se på tisdag. Har inte så mycket mer att skriva, börjar bli jätte trött , så ska nog lägga mej snart. Men ha de så bra.

Puss //  Issa K.K

 Hehe okej , här får ni en bild på alla som var med , satt längst bak så fick inte en sån jätte bra bild.., men men.., de är bättre än ingenting (a <3



DAGENS OUTFIT



Jeans - Vero Moda
Brun Skjorta/Blus - Gina
Vitt bas linne - JC
Svarta strumpor , trosor och Vit bh
Utsläppt lite slarv plattat hår och min vanliga dagliga sminkning.
Guld halsband - Fått av farmor och farfar

Godmorgon godmorgon!

Tjaaaba !
Nu har jag precis ätit lite frulle, har hunnit duscha och tagit på mej lite kläder. Oh , fett svårt, vet inte vad jag ska ha på mej. Har tagit på mej ett par jeans iallafall och ett linne. Blir väll nån tröja lr nånting sen. Sitter och väntar på att maten ska bli klar , kanske ska blåsa håret så länge så jag hinner platta de sen.., vi ska typ åka vid kvart i 2 för vi ska hämta upp min pappas kusin kl 2 i Lundby, sen måste jag hinna sminka mej innan också. Haha , mycket jag ska hinna med på ca 1 och en halv timme. Hoppas jag hinner , men jag hinner inte skriva mer , vi får hålla tummarna att de går bra för farfar idag också. Ska försöka ta bilder , men vet inte om man får.., men vi får se.
Puss // Issa K.K



Hitta en liten ( oj den blev rätt stor..) bild på datan , den e från innan jag klippte mejj , haha.., vilken utväxt :(

Fett läskig jue :P

Ey , asså igår på skärmen kommer den här bilden upp och ögonen bara rörde på sej. Skit läskigt! Haha , men visst ser han lite läskig ut?. Haha , jag tkr ialf de :§ Speciellt hans ögon om dom kommer nära en . Haha , hur ska jag våga se den filmen ? Hahah , får väll vara med nån som jag kan hålla om. Haha , värsta skräck filmen jue :§ , pinsamt...


27/2

Godkväll bloggen!
Sitter här inne i mitt rum , ska snart börja göra mig iordning inför natten. Idag har jag haft en slappar dag, riktigt skönt. Vakna vid 11.50 ca av att mina nya grannar flytta in, dom snacka som fan utanför mitt fönster. LITE störande. Men men.., gick upp, åt lite frulle och kolla lite på film på datan. Sen har jag pluggat. Läste klart vår SV bok som vi hade , sen jobba jag lite med SO och Spanska. Efter de så värmde jag lite mat och tog på mej lite kläder. Satte igång en till film och la mig i sängen och kolla på den, snacka med gulligt folk på msn. Vid 4 tiden kom pappas kompis hit och fira han, så vi fika lite och så , sen åkte dom hem. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Mest chillat.., :) Imorron ska jag till Kungsör och kolla på när farfar är med på Revyn. Så bli riktigt skojj att se! Efter de ska vi nog till farmor och farfar och fika. Kanske träffar kussarna imorron med. Vi får se , de skulle va skojj ;) Men aa , som sagt, måste lägga mejj snart, för måste upp rätt tidigt imorron.
Puss och Godnatt :* // Issa KK

MIN OUTFIT
Mörkblåa jeans - Vero Moda lr Vila
Röd Guif hummel tröja - Hummel, kanot center ? x)
Vitt bas linne - JC
Vita strumpor , trosor och en vit BH <3
Håret är slarvigt uppsatt i en toffs , inget smink idag (a <3 Duktig jag är :P

:)

Tjaa !
Sry att jag inte skrev igår kväll.., jag vet inte varför jag gjorde de, tänkte lixom inte på de ba. Men aa , så här såg min dag ut igår iallafall :

Vakna med Johanna breve mejj , hihi orkade inte väcka henne så jag gick upp och kolla lite på tv. Smsade lite med C , som inte heller orkade väcka sina kompisar ;) 1 timme senare ca så vaknade Johanna, sen åt vi lite frulle och kollade på tv och bara slappade. Sen så duscha vi , inte tillsammans dock och gjorde oss iordning. Sen laga vi tacos. Efter de så ttyp fixade vi oss lite mera sen gick vi ner på stan och kolla runt lite. Hon köpte en tröja på Gina. Men jag hitta inget speciellt. Efter de gick vi till stationen och köpte tåg biljett till henne, sen gick vi ner till stan igen och åt lite på donken :P Sen gick vi till ica och köpte lite saker som hon skulle ha med sej på tåget. När kl ttyp var 17.30 så gick vi tillbaka till stationen för tåget skulle gå 17.45 , sen vinka jag av henne där. Hoppas de inte dröjer lika länge som förra gången innan jag får träffa henne igen. De tog lix 2 år eller nånting:P  Men iallafall , sen så gick jag hem.

När jag kom hem så hade mina päron köpt lite mat, 5 små rätter lr vad de va :P Gott vare iallafall. Sen på kvällen har jag bara chillat , kolla på Solsidan ,haha, de e faktiskt helt okejj ;) Satt och snacka med trevligt folk på msn , snacka i tele med J ttyp 3 timmar lr nått. Hahah , riktigt skojj att snacka me han igen, de var ett tag sen ;) <3 Han är så jäkla härlig ;) Jaja , sen ttyp la ja mejj.., hm.., vet inte vad kl var x) Hehe , ändå oinressant :P

Men ja skriver lite mer om denna dag senare ikväll , har inte hänt så mkt än <3

Puss // Issa KK <3

Ps, bilder på johanna och mejj kommer nog lite senare tror ja.. <3

25/2

Godkväll Everybody !
Sitter här med Johanna breve mej i sängen, vi har precis fixat oss till kvällen, alltså satt på oss mys kläder och borstat tänderna mm.., vi ska ttyp sätta på en film snart. Fröken Sverige blire nog. Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Vi vakna ttyp vid halv 11, fick upp och åt frulle. Sen blev de att börja laga lite mat , för mina kära kusiner skulle komma. De blev spagetti med köttfärsås om ni ville veta de. Haha , blev väll helt okej.., men de faila lite med spagettin ^^ , men men., fick att äta iallafall ;) Efter de.., aa då kom dom hit. Kolla lite på Lejon kungen och lekte kurra gömma x) , Aa.., alltid lika skojj att friska upp de gamla barna sinnet man har kvar i sejj. Haha , asså de var fett länge sen jag lekte kurragömma :p Men aa, de funka väll :) . När de hade åkte hem , aa efter vi hade fikat och allt så åkte vi till Tuna Park. Jag bytte storlek på min rosa skjorta till en mindre. Sen gick vi ett varv runt där , hitta massa fina sommar/vår kläder som jag säkert kommer köpa senare! Sen så.., aa vi har inte gjort så mycket mer. Mest tagit det lugnt. Kan vara skönt de också. Spelat kort har vi gjort också (Y) Haha , ja.., men vi ska nog kolla på filmen nu. Och jag måste bara säga GRATTIS PAPPA , som fyller år idag. :) Men hare bäst !
Puss o Kram :)

// Issa KK


Sry , men har inte hunnit tagit så mycket kort idag så ni får ingen OUTFIT bild.
Men min outfit idag var :

Ljusa jeans - MQ
Rosa mys tröja - BikBok
Vitt bas linne - JC
Vita strumpor,trosor o aa BH (y) <3

Tack tack (Y)

Fick en bättre förklaring på frågan jag fick , och de så bra att jag har sånna underbara kompisar som vet allt och kunde svara på de. TACK SIMON ! haha ,  de e bara och kolla på kommentarerna om ni är nyfikna ;) Haha.
Puss :* // Issa KK


?

Fick nyss en kommentar av en anonym. Eh , asså jag fatta inte den riktigt.

Från : Puss
hej
jo du jag har undrat en sak.
o du verkar vara bra på såna här saker.
varför säger man att man kommer när man har sex?

Hm.., asså jag fatta inte? Den som har skrivit det här kan jue förklara lite mer tydligare. Eller äre nån annan som fattar ? Menar han/hon att man säger att man kommer( alltså att sperman kommer ) , lr vad ? x) Isånnafall vet jag inte riktigt de, något man säger bara? :P Haha, men annars så fattar ja inte riktigt frågan.

Johanna har kommit (Y)

Tjaaa !
Sitter här med Johanna breve mej. Vi kom ttyp nyss hem. Fick ta bussen till Arboga och möta henne , för tågen var inställda, vilket jag tycker var synd. Vi har nyss moffat lite pizza och vi sitter nu och kollar lite på film. Vi får se vad som händer senare ikväll. Resten av familjen ska jue ner till sporthallen och kolla på handboll , så vi blir ensamma hemma. Skojj de också ! Men aa., hör av mej senare. Kommer säkert komma upp lite bilder.
Puss :* // Issa kk


Hos bästa Rinat !

Hejj hejj !
Sitter här hemma hos Rinat, vi har ttyp nyss ätit. Riktigt gott :) Hehe, sen har vi ttyp ba chillat, lyssnat på musik och bara haft de skojj. Hehe , lekte lite med hennes cam medans hon fixa sej. Så jag säger bara BJUDER  på bilderna , de e lite failade , men de var lite skojj (a . Heheh , men aa.., har inte så mycket mer och skriva. Snart kommer Marcus hit också. Sen vid 4 tiden blire att dra till tåget då.., åka och möta henne i Arboga. Men jag hör av mej lite senare.
Puss // IssaKK
 


Issa goes duktig idag(Y)

Sådär ja , nu är jag finishing ( min vackra engelska ) med mitt rum. Eller mitt LILLA mysiga rum. Det är jue inte världens största, men de duger^^. Har ttyp hållt på hela dan, och sen har jag kollat på Sällskaps resa, riktigt härlig film. Haha, och nu sitter jag i vardags rummet och dricker lite te och bara myser här vid datorn. Imorgon ska jag träffa Rinat , ska bli jätte kul. Det var ett tag sen jag träffa henne nu, vilket är lite synd. Men aa , de ska bli riktigt skojj iallafall. Sen vid 4 ska jag ta tåget till Arboga och möta upp Johanna, sen ska vi åka tillbaka hit och.., aa ja vet inte vad vi ska hitta på. Det får vi se ;) Hon ska stanna här tills på fredag tror jag. Oh de ska bli så skojj , har inte träffat henne på flera år! Så de ska bli skojj, så de blir ingen LOTUS för min del. Får jue inte dansa lr nånting så de känns lite meningslöst att gå de."/ Men men , jag MÅSTE gå på nästa. Fan jag har missat alla:( Oh..inge skojj. Men aa , nu ska jag snart gå och lägga mej, blir väll att gå upp vid 9 imorgon så att man hinner. Men ha de så bra.
Puss puss :* // Issa KK



Ni får ingen Outfit bild idag, har ttyp bara gått runt i mys kläder och affro hår (a , hehe har inte orkat fixa mej. Men ni får en bild på mitt kära nystädade rum. Okej , ja vet.., de ser jätte litet på bilden , men de e lite större i verkligheten ^^ . + att jag inte fick med allt i bilden :P





Städar -.-

Håller på och städar lite i rummet, har precis plockat in och fixat klart i min garderob. Tog bort lite kläder jag aldrig använder och så. Så här blev de :) Hoppas jag hittar lite bättre nu :P


22/2

Hejj hejj !
Såg nyss när sverige tog ett silver, grymt bra jobbat:) Riktigt skojj att de tagit lite medaljer nu ;)
Idag har min dag sätt ut såhär :
Först fick jag gå upp kl 9 , för jag skulle hinna göra mejj iordning. Sedan gick jag och syster ner till stan för att ta bussen till TunaPark. Hon skulle göra en syn undersökning och fixa glasögon. Lite ovant att se henne i de , men hon passa faktiskt i de. Efter de så gick vi och kolla lite där, sen så gick vi till MAX och åt lite. Efter de gick vi till Lundby skolan och hoppa på bussen där och åkte ner till stan. Kolla lite där nere med. Hitta inget speciellt. Sen tog vi bussen hem. Shit va kallt de var ute, höll på o frysa ihjäl ttyp! Fast jag hade underställs byxor under jeansen, och en extra tröja under jackan. Ne, kan inte snön försvinna snart. Vill börja använda min skinn jacka! Pallar inte med min tunga , tjocka vinterjacka längre "/ Men aja.., finns inte mycket att göra. När jag kom hem så tog jag bara de lugnt. Kolla lite på film och bara myste. Och vet ni !? Jag pratade med min kompis från Örebro idag, och hon ska komma hit på onsdag ! :D Har typ inte träffat henne på 2 år, de ska bli riktigt skojj! :D <3 Haha , men ja ska nog fortsätta kolla lite på OS nu sen lägga mej. Ha de så bra, och tack för dagen syster. Älskar dej<3
Puss :* // Issa KK



DAGENS OUTFIT
Jeans - VeroModa
Rosa tröja - Monki
Vitt bas linne - JC
Vita strumpor, BH och trosor


21/2

GodKväll Bloggen!
Idag vare första gången jag platta håret och sminka mejj på hela veckan :o , haha visst har jag varit duktig och inte gjort de ! Men hehe , inte så konstig då, har bara legat hemma , men iallafall(a. Min dag såg ut så här att jag vakna vid 10 tiden, gick upp. Kolla lite på tv. Chilla hela förmiddan. Sen hoppa jag in i duschen , och sen börja jag fixa mejj. Efter de åkte jag ner till Sporthallen, kolla på Guif herrarna mot nått spanskt lag. Guif förlora med 6 bollar eller nått. Träffa iallafall Florence,Danne,Rappe och Max där. Träffa också några i från laget ttyp Linnea och Linn. Kul att träffa lite folk igen! Efter matchen åkte jag hem. Och nu har jag bara chillat , snackat med roligt folkt på msn. Eller iallafall en (a , oh.., haha nämner inga namn ;) Sen aa, jag ska väll lägga mejj snart, ska upp rätt tidigt imorgon. Har lovat syster att följa med henne till Tuna Park och kolla på glas ögon. Hon ska ju skaffa de. Sen blire väll att gå ett varv där. Sen vet jag inte vad som händer. De får vi se. Men jag har inte så mycket mer att skriva idag.
Puss // Issa KK



DAGENS OUTFIT:
Jeans - MQ
Tröja - VeroModa tror ja ?

Vitt bas linne - JC
Vita strumpor , vit BH och trosor (Y) <3


20 feb

Hej hej! <3
Sitter här framför tvn och kollar lite på OS. Just nu leder Sverige , skit bra (Y. Jahapp , va har jag gjort idag då. Jag har rensat min garderob lite , är inte riktigt klar än , de e ttyp hälften kvar , men ni ska få se bilder sen hur fint de blivit. De är verkligen skillnad. De var så mycket kläder jag aldrig använder som jag la undan, aa så om ni vill ha lite kläder så kom bara till mejj , har en massa som jag la undan. Säg bara till. Sen har jag kollat på melodifestivalen. Asså de var rätt bidrag som gick vidare. Dom där tjejerna hade jätte fina röster och Darins låt , man ba aaah , drunkna ttyp. Jätte fin. Haha , de var så himla skojj att se Alacasar gå till andra chansen , de var jue med på Vakna med The Voice och de lät så himla självsäkra och ba : aah vi kommer jue lätt komma vidare till final , de e jue självklart , blablabla. De tror att dom är så bäst. Men okejj , låten funka , men de e ändå kul att se deras miner :P Nejj va taskig jag är (a, men dom har fina röster, sjunger bra :) Men ja.., har inte så mycket mer att skriva. Mår lite bättre idag , de är skojj att man inte ligger helt död längre. Men det är fortfarande inte helt okejj , men de är på bättrings vägen (Y). Imorgon ska jag nog ner till sporthallen och kolla lite handboll tror ja , lr de beror på hur jag mår och så, de e svårt att säga. Men jag har inte träffas mina kompisar på en hel vecka , har jue varit hemma från skolan. , så jag saknar dom MASSOR. Saknar laget med"/ Oh., ne nu ska jag inte deppa ihop. Ja just ja .., Anton fyller år idag, GRATTIS ! :* Har inte så mycket mer att skriva idag , ha en fortsatt underbar kväll.

Puss // Issa KK

19/2

Go kväll bloggen!
Är super duper trött ,tänkte gå och lägga mejj efter de här. Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Vila på förmiddan, sov ganska mycket. Sen mot lunch åkte jag till Kungsör till farmor och farfar och åt lite mat. Sen fick vi biljetter till farfars Kabare. Oh , de ska bli så skojj och kolla på den, den är nästa söndag tror ja. Ska bli kul, farfar pratar om det hela tiden, och de ska bli skojj att se va jag har fått mina musikaliska rötter ifrån , haha de kan jue vara från farfar. Det är jue knappast från mamma eller pappa iallafall , haha förlåt , men de e sant (a. Men de ska bli riktigt skojj. Somna i deras soffa , sov ttyp i 2 timmar sen vakna jag av att pappas mobil ringde. Efter de så åkte vi hem. Ja, har inte gjort så mycket. Vilat., kollat på Let´s Dance. FEL PAR ÅKTE UT ! :o Helt sjuk, men oh jag älskar han Willy , fan va ja garva när han dansa, han e så himla härlig att kolla på. Hahaha. Men aa, oh ja märker att mina ögon börja slockna nu , så de e nog bäst att jag går i borstar tänderna och går o lägger mejj.
Puss och godnatt på er :*  Ey , glömde skriva att LILLA Ponta fyller år idag :P Hahaha, hela 15 år, så grattis grattis till han !

// Issa K.K


Movieeee

Hejj, såg ni filmen på 3an nyss ? Oh , den var jätte bra. Hur gullig som helst , man blev såhär glad av den. Ba ohh :P Hahaha , kanske låter töntigt, men fan. Den var helt okejj. Killen var inte dum han heller , han var hur gullig som helst, ttyp precis som en dröm kille ska vara lixom. Riktigt omtänksam och aah ,sättet han var på var helt perfekt. Så killar, ni bör kolla på filmen och bara härma lixom, okejj.., ni kanske inte behöver välja en tjej som är 13 år äldre men..,(a. Aa., en bra film ni borde kolla på iallafall. Den heter : Flirting with forty.
Men aa..jag ska nog lägga mejj nu.

Puss o godnatt <3 // Issa


Grattis grattis till er alla !

GRATTIS TILL Sofia,Hanna.L,Poppe,Andre,Karolina,Simon och Joakim.H ! Alla fyller jue år idag , lite coolt va ;) , så grattis grattis till alla dom , hoppas dom får en härlig födelsedag :) <3 + alla ni andra som fyller idag såklart.
// Issa k-k





Hihi , hade ingen bild på Joakim.H , hoppas han överlever ändå ;)


(y)

Härligt härligt . Guif herrarna vinner. SUPER BRA ! Sen vann Sävehof tjejerna med, riktigt skojj(Y) Det blir en TUMME UPP där ;) <3

puss

// Issa Kk


=)

Hejj hejj!
Hoppas ni mår bra , själv mår man lite lite bättre iallafall. Har ttyp sovit hela dan ,dock har jag inte ätit så mycket.. , men men, de kommer väll. Sitter och kollar på lite dam handboll på tv nu. Derby Kärra mot Sävehof? Stavas de så ? Aa men ni fattar iallafall. Vi träffa några ifrån Sävehof på Cypern i sommras och de e skojj o se dom spela. Just nu leder dom med 14-11 efter 23 minuter inne i 1a halvlek , alltså Kärra ligger under. Men ja tror och hoppas att Sävehof vinner. Asså shit känner mejj jätte osäker på hur de stavas , stavas de verkligen så ? Aja , sen håller jag tummarna för att Guif herrarna vinner idag också , de spelar nu ikväll nere i sporthallen mot Lugi tror jag de va. Syrran skulle iallafall ner. Men aa, va ska jag skriva mer. Vi får se om jag går till skolan imorron , får se hur jag mår och hur jag känner imorgon. Men jag måste nog dit och hämta böcker iallafall , jag pallar verkligen inte ligger efter FÖÖR mycket, de e så sjukt jobbigt. Gillar inte att stressa. Ja just ja , de e jue Semel dagen idag ! Jag som älskar semlor, haha.,. synd ba att ja inte kan äta dom nu . Fan "/ Asså tänkt hur många kilo jag kommer gå ner nu , värsta bantnings grejen. Lix utan att göra nånting? Men aa , finns inte så mycket mer och skriva , ska nog fortsätta kolla på matchen. Vi får se om ja skriver lite ikväll , men ja lovar inge. Puss och Kram

// Issa K.K

HEJA HEJA

Härligt Sverige, 1 guld medalj hittils(Y) I ttyp 10 km skidor ? haha , vet inte va de heter x)


.

Ligger hemma i soffan, och har sjukt tråkigt. Hatar att va sjuk. Kolla nyss på filmen Bara Bea, och nu ligger ja o och lyssnar på musik. Måste nog försöka få i mej nått o äta snart.., aja, hör av mejj lite senare.
Puss o Kram

// Issa KK



Hitta en bild från sm , så ja bjussar på den

Födelsedags barnet

GRATTIS GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNA KARLSSON ,
HOPPAS DU FÅR EN RIKTIG TOPPEN DAG!:D



PUSS OCH KRAM PÅ DEJ BÄSTA KAPTEN KARLSSON <3


Alla hjärtans dag

Hejj hejj ! 
Puss och kram på Alla <3 Dag mina älskade blogg läsare :*
Hoppas ni haft en riktig mysig och kärleks full dag. De har inte jag haft ialf., har mest legat hemma o sovit. Har inte mått så bra. Men va ska man göra? Finns jue ingenting att göra åt de., men men., ska försöka vara possetiv.., även fast de inte är så lätt ^^. Men aa , idag fick jag 2 st alla hjärtans dags presenter. Av pappa fick jag ett silver halsband med ett hjärta på , sen äre som en diamant eller pärla i mitten ,den var jätte fin iallafall. Tack pappa. Sen av mamma fick jag en rosa shorta från Gina som jag kollat på ett tag nu. Tack mamma <3
Men aa , jag ska nog försöka sova lite nu.., får se hur de kommer gå. Men aa , imorron blir det att stanna hemma iallafall. Men sussa sött och puss på er.

// Issa KK

 

Melodifestivalen

Omg , Erik Saade var jue inte lite heet igår ;) Grr, håller ni inte med? Låten var helt okejj med <3 ManBoy, visst hette den så ?


Det är f*n inte sant !

Hejj hejj."/
Om ni har läst de tidigare inläggen så har jag påpekat att jag har haft lite ont i halsen men alltså de har bara blivit värre :( Asså shit vilken dag, vakna med att min hals bara sved och gjorde sjukt ont, har varit vaken flera gånger inatt och bara gråtit av smärta. Att de aldrig kan gå över. Men iallafall, mormor kom ungefär vid halv 11 eller nått så hon,mamma,pappa och jag åkte till TunaPark och kolla runt lite , orkade inte prova så mycket , hade så mycket energi för jag kan inte äta eller dricka. De gör så himla ont att svälja. Men jag hitta inget iallafall men de gjorde mormor, kul. Vi åkte hem , fika lite.., jag var inte så sugen. Min hals blev bara värre och värre så mamma ringde ner till vårdcentralen, de tyckte jag skulle komma ner redan samma dag , så jag fick en tid vid halv 6. Efter de hade fikat klart gick vi ner till sporthallen för mitt älskade lag skulle spela mot 94/93orna, vi vann. Sen så åkte vi hem. När klockan var ca kvart över 5 så åkte jag och mamma ner till vårdcentralen, de väntade redan på mejj när jag kom dit så jag fick komma in i ett rum på en gång. De kollade i min hals och man märkte på henne på en gång att de här såg inte bra ut."/ Sen fick jag ta lite prover , sen fick jag vänta på svar. Efter ett tag kom ja ut och hon berätta att jag hade fått körtel feber ! Och ja ba : omg omg,, va e de , va innebär de ?? Sen kände dom på min hals och på min mage.  Men de innebär att jag inte kommer få träna eller röra på mejj på ett tag :'( Och att jag inte får pussa nån på ett tag, för jag kan smitta då:( Hur ska jag klara mejj :o !? Men att de inte kan smittas genom luften, så jag får vara ute bland folk bara jag inte har feber, och de har jag inte.., och de blev lite chockade över de :P Alltså att jag inte hade de , men jag har ttyp aldrig feber? Men oh , jag hatar de här. Och jag kan inte sjunga nu heller , jag får inte göra nånting jag älskar !! :'( Ohhhh ! Är så jävla knäckt ! Hur ska de här gå.."// Det är fan inte sant !

// En Förkrossad Issa :((


11/2 -10

Hejj hejj :)
Tordag idag då , har inte gjort så mycket. Vanlig dag i skolan , åkte skridskor på idrotten. Fick låna ett par super gamla man ttyp inte kunde åka på"/ Så de gick inte så jätte bra ^^ , sen ttyp tackla Oliver mejj , haha värsta smällen så ja ba ramlar omkull sen kastar alla killar snöbollar på mejj när ja ligger där på isen , fett dryga (a. Så ja har ett litet blå märke nu , men de gör inge :p Min hals börjar sakta bli bättre , men jag har fortfarande ont. Fattar inte varför de aldrig kan bli bra ? :( Men men, finns jue ingenting att göra mer än att dampa halstabletter, dricka varmt och ta på mejj massa kläder. Hoppas de går över snart. Annars har de bara varit en helt vanlig tordag i skolan. Efter skolan har gick jag direkt hem och gjorde iordning en kopp te och börja plugga lite , annars har jag bara slappat och vilat. Fick jue inte träna idag heller "/ . Så får antagligen inte spela match i helgen heller.., de e inte så troligt. Och jag vet inte om min hals kommer bli frisk tills dess heller. Så de e nog bra om den får vila, och hoppas att den blir frisk till nästa vecka. För på onsdag ska jag ju sjunga och allt, killen som hjälper mejj med min låt tror förhoppningsvis den skulle bli klar till onsdag då , och då kommer jag säkert få test sjunga den, och de e ganska höga toner i den , och jag kan säga att jag tror inte jag kommer upp på dom nu , haha , han jue knappt prata ^^. Så vi får hålla tummarna<3 Imorgon efter skolan så ska jag ut och äta me några , de kommer bli super skojj , hoppas de blir de också :) Men de tror jag nog. Men ja ska nog sussa nue.

Puss o Godnatt på er :* // Issa KK

.

Nej inte en till, jag orkar inte :'( snälla sluta<3 Kommer inte klara av de...!

Gomorron

Godmorgon everybody!
Jag vakna nyss och kunde knappt andas , jag hade så himla ont i halsen , inge kul att de har kommit tillbaka  "/ , men aa , jag har nyss duschat och ska snart blåsa håret,sen platta de och sen välja kläder. Sen blire väll att jag äter lite frulle.
Så här ser min dag ut :

Zoo Skolan - ska till Parken Zoo på nån grej med klassen. Vi får se om de blir skoj.., vi får hoppas de. Vi ska vara där hela f.m

Handboll i Vilsta - sen åker vi till Vilsta efter vi har ätit något. Men jag tror inte jag ska vara med idag , vill inte att min hals ska bli sämre.

Tillberga - skulle igentligen spela match i Tillberga , men asså.., jag tror inte jag kan eller får de för mina tränare. För min hals..:((

Så aa , nu vet jag inte vad jag ska göra , blir väll att ligga hemma och vila I Think ? Bomba med tea och halstabletter igen , de måste bli bra ! Vi ska jue möta 94/93 tjejerna i helgen , och Irsta.
Men aa , nu måste jag skynda mejj , min buss går jue snart.

Puss // Issa K-K


STEG 5 !!!!!!!

TJA TJA !!!
NU ÄR JAG HEMMA FRÅN STOCKHOLM OCH HUDDINGE. DET GICK SOM PLANERAT. VI ÅKER DIT OCH BARA SPELAR PÅ O KÖTTAR, FÖRST VANN VI ALLA MATCHER I GRUPPSPELET , SEN VANN VI MED 14-22 ELLER VAR DE VAR I SEMI OFF :D , så vi är vidare till STEG 5 !!!! FAN VA GRYMMA VI ÄR TJEJER, ÄLSKAR ER SÅ SJUKT MYCKET! AAAAAAAAH , ÄR SJUKT GLAD !!! :D <3


Live från Stockholm

Tja tja !
Shit , va skönt jag har sovit i natt ! Omg , o stället här är super mysigt , ni ska få se bilder när jag kommer hem. Dom har allt ttyp! Tänk o bo så här :o , shit va nice de skulle va (y , men aa , jag ska snart byta om och mejj lite, sen åker vi ner till hallen. Önska oss lycka till. Ja skriver senare om hur de har gått.
Puss puss // Issa Kk

5 februari

Hejj hejj !
Nu har jag precis kommit fram till Stockholm , har packat upp lite och bytit om. Fick ett singel rum , och de är fett mysigt Jätte skön säng , egen dusch , egen platt tv o allt. Riktigt nice alltså ! Vi ska snart åka och äta tror jag , sen åka till Tyresö och kolla på match (:

Idag är de jue MIN FÖDELSEDAG ! :D Grattis grattis till mejj (a , hihi ^^ , ne ja skojja , men man känner sej faktiskt lite äldre :P Haha , ja.., va ska man säga. Tjejorna var fett gulliga i skolan idag , de hade köpt present till mejj o allt , sen sjöng dom för mejj. Fett söta , de hade jag verkligen inte räknat med. Blev riktigt glad. Ja.., jag får väll fira min födelsedag här i Stockholm nu då , men ja tänkte fira mer sen nästa fredag, då ja ska gå ut med nåra kompisar och så. Sen kommer säkert släkten mm.., asså jag har ingen aning om vad jag kommer få. Så de e lite spännande. Men aa , nu ska jag iväg och äta, annars ska jag sätta mejj i sköna massage stolen ;) Jag testa den förut , de var riktigt nice ! Men aa , ha de så bra. Och önska oss lycka till i helgen :* Vi får se om jag hinner skriva senare.
Puss // Issa Kk <3


4/2-10

Tjolahopp everybody!
Jag har inte skrivit så mkt , men de e bara för att jag varit lite halvt sjuk , typ gått o lagt mejj direkt när ja kommit hem från skolan för ja har haft sån huvudvärk, har haft ont i halsen med. Men nu har jag bombat med tea och halstabletter så de har blivit lite skillnad iallafall.

Idag har jag varit i skolan , blev helt ner mulad i snön när man skulle gå till och från maten. Killarna ba brotta ner en i snön och ttyp täckte en med snö över hela kroppen. Mitt hår stog åt alla håll och mina kläder var helt blöta, spec byxorna. De såg ut som jag hade kissat på mejj.:o Så de mobba mejj för de. Så jag gick hem och duscha för jag frös som fan och sen bytte jag kläder och sen gick ja tillbaka till skolan. Vi hade 1 timmas rast och jag bor jue ganska nära skolan , så jag hann :P Efter skolan gick jag hem och ba chilla.

Idag fick jag öppna lite födelsedags presenter , för jag är jue inte hemma imorron ska ju till Stockholm. Men av pappa fick jag ett smyckes skrin ttyp , sen ett par jätte fina örhängen och ett halsband. Av syster fick jag 2 par örhängen och ett kudd fodral med hon och jag på när vi var små :P Sen står de Syskon Kärlek på de. Riktigt gulligt. Aa ni ser jue bilden nedan , kanske inte blev den bästa bilden men., <3


 
Vi har väll alla varit små , men ja vette fan va ja gör me händerna x)

Imorgon är de jue den 5 februari, och de betyder att det är min FÖDELSEDAG ! Wihoo , grattis grattis till mejj,<3
Jag kommer inte ha tid och skriva nu i helgen , är jue på SM , men ja skriver när ja kommer hem. Kom gärna ner och hejja på oss.

Puss // Issa KK


Helgen

Tja tja bloggen!
Ja , nu har helgen redan tagit slut , riktigt tråk.., skola imorron igen"/ Min helg har varit ganska chill faktiskt:
Lördag: Först så spela ja match mot IVH Västerås , vi vann med 10 bollar. Sen efter de åkte ja till sporthallen och kolla lite på SM - f-93. Sen åkte ja hem och åt lite pannkakor och ba chilla hela kvällen.

Söndag: Chilla på morgonen , sen fick skjuts till Guif hallen, kolla på när Guif mötte RP , träffa Florence där med , sen efter matchen fick vi skjuts till TunaVallen utav Max. Sen kom mamma och hämta oss där , sen åkte vi till TP , för var tvunga och köpa ny vinter skor för hela mina är trasiga , hela sulan har gått av x) Inte bra :P Men ja hitta iallafall ett par. Ett par enkla svarta. Sen så gick jag och Florence inne på TP ett tag , sen tog vi bussen ner till stan , gick till sporthallen och kolla lite. Sen gick vi och åt på America Pizza, hur gott som helst ! Sen drog vi hem till mejj och bara chilla. Kan va skönt de också ibland<3 Snacka lite me roligt folk på msn och FB. Alltid lika skojj.




Men aa, nu ska jag nog sussa snart , börjar bli lite trött ^^ ,
puss// issa kk

RSS 2.0