Träffa Florence snart !

Hejhej alla glada!
Idag har jag varit i Skjulsta hela dan , typ ., vi har varit där hela veckan förutom i måndags för då var vi på nån moppe grejs. Aa men iallafall. Jag ska snart åka iväg till Coop/Tuna Park och träffa nåra underbara tjejer från laget. Vi ska typ dela ut nåra lappar för att tjäna in lite pengar. Så om ni har vägarna förbi där så kom gärna o säg hej o ta en liten lapp ;) <3 Ska nog stå där med gullungen Florence. Men aa, ska nog städa lite i mitt rum innan jag åker dit bort. Men ha de så bra.
Puss o Kram :* // Issa K.K

PS. har värsta träningsvärken i hela kroppen typ, från träningen igår ^^ , Riktigt nicee ;)
 söta florence, love u honey <3


JAAAAAAAAAAAA !:D

JAG ÄR FRISKT! ÄNTLIGEN :D<3
nu får jag äntligen börja träna , o pussa på folk (a <3
Jaaaaaaa! :D ,
Så passa er ;)
 


GULD I SKOL DM

Aa , som ni kanske fattar så har jag varit i sporthallen hela dan och tagit hand om skol dm i handboll. Båda killarna o tjejerna vann. Fan va grymma vi är alltså! En bild kommer säkert sen på oss :).
Oh.., alltså igår, de var sista gången vi repetera inför vår redovisning och lixom, när jag sjöng min egna låt. Alltså folk blev så rörda så att dom började grina. Riktigt värmande. Oh, va glad man blir. Gör lixom bara de jag älskar så..<3, men jag tycker själv att jag inte är så bra. Men är ändå lite nervös inför på lördag..,^^.
Nog om de..,
Ska snart gå iväg till Engströms trafikskola. Ska på moppe kurs. Hoppas de går bra, men jag tror inte de ska vara så svårt. Men lite pinsamt, lixom., jag ska bara hoppa in i en grupp som har varit tsm typ 3 ggr. Hehe, så kommer nog vara lite ut tittad. Men de går nog säkert bra. Ska bli så jäkla skoj att få åka ut me moppen. Den bara står och väntar.  Men jaja, har inte så mycker mer att skriva.
Puss puss // Issa K.K


Vad tycker ni om min nya tröja då ? Fin ? De här var iallafall min outfit igår.


tröttis ^^

Hej hej
Ja.., då var tisdagen slut då. Riktigt skönt. Är fortfarande  trött så de ska bli riktigt skönt att få sova. Tänkte lägga mig efter de här. Idag har skoldagen varit som vanligt. Gick först till Vilsta med Elin på idrotten, sen hade vi Spanska då jag var helt cp , sa att Cypern låg på Kanarieöarna.. hur trög får man vara :( , riktigt skämmigt, men aja.., efter de hade vi svenska. Vi ska börja skriva deckare. Sen hade vi bild, vi fick träffa våran nya bild lärare, lite skoj. Sen lunch me nån konstig fisk och lita matkrig i matsalen. Sen hade vi So och vi ska typ läsa om första världskriget och självklart så hade jag glömt böckerna hemma. Duktigt issa (y . Sen hade vi NO, vi gjorde inte så mycket.  Efter de så slutade vi. ÄNTLIGEN! Sen när jag kom hem kom farmor och farfar ett tag. Fick min konfirmations present lite i förskott. Fick ett jätte fint silver kors. De ville att jag skulle ha på mig de på kortet som vi ska ta imorgon. Hade iallafall jätte skoj när dom var här. Dom är så jäkla sköna, älskar dom sjukt mycket! Men aa, känner att de här inlägget inte blev så jätte roligt. Får skylla på att jag är trött^^.
Men puss på er, nu tänkte jag lägga mig!
//Issa K.K


GoDmorGon

Godmorgon alla!
Är skit trött.., vill bara sova mera. Pallar inte skolan just nu. Usch! Men aja.., man måste väll gå ändå. Hihi , men är lite glad också. Gissa varför? 
Igår bokade vi resa till TURKIET i 2 veckor, samtidigt som Emma och Linnéa är där! HUR SKOJIGT SOM HELST! LÄNGTAR VERKLIGEN! :D

Men aa, har inte så mycket mer att skriva nu.., idag kommer farmor o farfar en stund och ska lämna mitt konfirmations smycke jag ska få av dom, för ska ta kort imorgon och då ville dom att jag skulle ha på mig de.  Ska ju konfirmera mig på lördag.., hihi, lite små nervös för ska sjunga och lite grejor , men de ska säkert gå bra om jag inte är allt för nervös^^.
OJ SHIT, måste skynda mej nu.., råka visst skriva lite för länge (a ,men ha en bra dag.
Puss o Kram :* // Issa k.k


<3

Nu drar jag till min älskling Florence!
Hejs :*




Valborg

Hej hej!
Hoppas ni hade en riktigt mysig valborg igår. Det hade iallafall jag.

Så här såg min valborg ut:
• Avslutnings sak på skolgården - då jag sjöng för hela fröslunda skolan + stålfors skolan.  
Hem och packa -
skulle sova hemma hos Rinat.
Hem till Rinat - där vi fixa oss lite.
Hem till Tove - tog bussen hem till Tove där också Linda var, vi grilla och bara myste. Måste bara berömma Linda, hon är grym på att baka! Och till er andra också,vi är bäst på att laga mat alltså ;) . Lite senare kom Steven och Ludwig också.
Hem till Märta - Gick hem till Rinat syster ett litet tag.
Ner på stan - Sen tog vi tjejer bussen ner till stan. Där träffa vi lite roligt folk. Bl.a Joakim och Andre m.f.
Vilsta - Sen tog jag och Rinat bussen till Vilsta, och på bussen träffa vi lite roligt folk. Typ Kelvin, Jesper m.f. Sen va vi med dom ett litet tag.
Hem till Rinat - Sen gick vi tillbaka till stan och hem till Rinat, då vi gick och la oss på en gång.

KVÄLLENS OUTFIT









RSS 2.0