norden cup

Hejjhejj

Aa, nu har jag jue kommit hem från Göteborg o NordenCup. Det gick väll helt okejj. 8 av 25 lag. Helt okejj va? Vi åkte ut kvarten mot nåra danskar. Vi förlora med 1 boll o de gjorde mål när de ttyp va 3 sek kvar. Lite surt kan man säga. Vi hade ett mycket bättre spel, o jag tycker vi var mer värda vinnare. Men men.., man kan inte vinna jämnt. Men jag har haft sjukt skojj med laget och nu blire bara o ladda om batterierna o köra vidare :)
kram


HEMMA IGEN

Hejj hejj !
Nu är jag hemma igen från Göteborg. Jag har haft hur skojj som helst.  Förlåt men ja pallar inte skriva mer idag , e sjukt trött. ^^ "/ Helt slut...
Puss Puss ♥ Issa kk


26 december

Hejj hejj !
Jag måste ba tacka för dagen igår , minne för livet kan man säga. Hihi , ni fattar ingenting , men de gör inge :) Idag blev jag väckt av att min mobil ringde. Kl var då ca 11.30 nånting.., hmm . Efter de så kolla ja lite på Riverside på datan. Sen så gick ja upp o åt frulle, sen så duscha jag o tog på mejj lite kläder. Efter de kom min kära familj hem och vi åt lite tarre ( tacos ) till lunch. Sen tog jag med mejj syrran ner på stan och kolla lite. Shit va mkt folk de var på stan asså :o ! Speciellt  på Gina. Jag som skulle kolla efter en jeans shorta där, men att var bara i en stor röra, så ja hitta ingen :P De får bli en annan dag. Sen gick vi till BikBok. Där hitta jag 2 tröjor. En ljus blå mjukis tröja., hur skön som helst , sen en rosa randig t-shirt. Alltid lika skojj me lite nya kläder, inte bara de gamla vanliga lixom. Sen gick vi till HM, köpte hårnålar till i helgen. Åker jue till Göteborg imorron o spelar Norden Cup o då kan de behövas. Efter de gick vi till Make Up Store. Där blev mitt köp 1 Cover All Mix Kit , de e typ som pennor som täcker de mörka under ögonen , sen en som täcker finnar och en tredje som jämnar ut. Sen en special penn vässare till dom. Sen en speciell ögonbryns plockare kan man säga. Efter de gick vi hem, vi hitta inte så mycket mer och vi hade bråttom hem för min syrra skulle iväg. När vi kom hem fixade jag hennes hår , sen packa jag inför Norden Cup, i min nya väska (a . Sen nu sitter jag här. Måste sova snart, ska vara hemma hos Carola ( en i laget ) kl 06.15 imorron bitti för vi ska åka då. Shit.., hur ska jag orka gå upp? Jaja , men de ska bli riktigt skojj att åka tillbaka till Göteborg igen och spela lite. Hoppas de går bra för oss. Ni får önska mejj o mitt lag lycka till ! <3 Men ja., har inte så mycket mer att skriva.
Puss♥ / Issa K.K

Ps. Kommer inte kunna skriva när jag är i Göteborg ,men ja uppdaterar igen när ja kommer hem. Kommer nog hem den 30/12. Puss



 
Rosa randig t-shirt: 149 kr. Ljus blåa mys tröjan : 99,50 kr ( halva priset )


 

Cover All Mix Kit : 240 kr + pennvässaren 75 kr. Ögon bryn plockaren 75 kr.


svar på fler frågor

Det är riktigt skojj att ni fortsatt med att ställa frågor. Fortsätt gärna med det! Och ni har tjatat o frågat om när svaren kommer. Och här kommer svar på 2 st frågor iallafall .



Postat av t  : går du på stålfors , isf vem är den snyggaste killen på din våning ? :) !!
Svar : -
yes ja går på ståfors, våning 4. Hm.., asså det finns många snygga, men om jag bara får välja en..,haha o nu blev de svårt., men ja tror jag väljer Daniel N :)

Postat av Lasse : om du var tvungen att rösta på ett parti , vilket skulle du ta? :O !
Svar:
- haha , du ja e inte så jätte inne på politik och så, så ja vet faktiskt inte ;) Blankt ?

JULAFTON , !

GOD JUL ALLA MINA ÄLSKADE BLOGG LÄSARE!
Äntligen JULAFTON! Dagen började inte så jätte bra. Försov mig 1,5 timme, härligt (Y , Så fick ttyp fixa mig på 30 min, för mammas släkt skulle komma vid halv 10 o äta gröt frukost som vi alltid gör tillsammans varje år. Så ja slarv platta mitt hår o sminka mejj lite. Blev inte så vackert .., men men, de e ba mina släktingar. Sen valde ja kläder. Hade inte hunnit göra de dagen innan. De blev en vid tröja från gina och ett par svarta leggings från BikBok. Skulle igentligen ha en svart klänning , men ja kände att ja skulle spara den till nyår ;) Aa , men sen iallafall kom släkten från mammas sida och vi åt frukost. Vid 11 tiden kom TOMTEN! Haha , han var fett sexig. Fick lite julklappar av honom. TACK TOMTEN! Jag fick inte allt ja önska mejj , men ja fyller ju snart så kanske får de då(a . Jag fick en randig tröja från HM , en randig tröja från Gina, 5 st böcker , body cream, och en MASSA 1kr , och ganska mycket pengar ^^. Så nu ska ja shoppa! Mohaha;) Jag fick också en mobil, så nu kan ja äntligen ta lite bilder o lägga in på bloggen ! <3 Efter att alla öppnad sina julklappar så fika vi lite , sen åkte alla hem. Då åkte till Kungsör och hem till farmor o farfar som gjort värsta julbordet och jul godiset o allt , inte så nyttigt men gott vare (a . Man känner ba att man vill ba ut o träna nu o träna bort allt. Hos farmor o farfar var också mina kära kusiner , lr 1 iallfall, den andra var hos sin mamma. Sen var tvillingarna Alex och Filip där med, asså min farbrors tjejs barn x) . Vi kollade lite på Kalle Anka , och ja tycker lätt att jultomtens verkstad är bäst! Hihi , men sen efter vi ätit massa gott och snackat gamla minnen lr va vi snacka om så åkte vi hem. Då ringer Danne o Olle o frågar om dom fick komma,  så då kom dom efter ttyp 10 min. Dom var ttyp här till till kvart i 11. Sen gick ja till kyrkan på midnatts mässa. Första gången ! :O Men dom tyckte man skulle gå på de , o ja hade inget annat för mejj så då gjorde ja de. Träffa Jessica där också :) men de var mysigt. De sluta ttyp vid 01.00. Då gick ja o mamma hem, haha ja tvinga med henne dit :P Sen hemma så snacka ja me lite gullit folk på msn. Och ja måste ba tacka för alla sms ja fått idag från kompisar. tack :) <3 Sen nu ligger jag här och ja tänkte sova nu. Är sjukt trött. Sen blire att gå upp kl 10 imorron för ja ska iväg ^^. 
Puss och Kram ♥ / Issa KK


Och ja måste ba säga : Tack Johanna ♥ Du är hur snäll som helst.!

Här kommer lite bilder från dagen <3

   


Norrköping

Go kväll bloggen !
Är fett trött, tänkte snart gå o lägga mig. Aa , idag var ja jue i Norrköping o spela lite. Gick väll helt okej. Första matchen vann vi med 27-17 mot 95orna , sen så förlora vi andra matchen med 4 bollar mot 94/93orna. Men vi hade mycket bätte spel än dom! Så nästa när vi möter dom hemma så ska vi ba kötta ner dom asså! Jag hade en toppen dag i Norrköping och 2 av mina kusiner kom dit o kolla. De var lite gulligt ^^ , jag har saknat dom. Haha , mellan matcherna lekte vi lite o tog lite bilder , fett skojj ;) Men ja lägger ba ut 2 st, serriöst alla blev fett drågade , t.o.m dom ja lägger ut :P Men men , vi bjuder , elr jag bjuder :P Inge smink elr nått :P

Puss puss ♥ / Issa Kk

 

20 december

Godmorgon Sötnowsar!
Ligger i mitt ny städade rum , har precis packat klart väskan och tagit på mig matchkläderna. Åt nyss frulle också. Men snart blire väll att äta igen och sen tuta iväg till Carola. Jag ska få åka med dom till Norrköping, dubbel matcher idag you know ! Vi ska ba kötta o ge allt. De ska bli så himla skojj! Hoppas de går bra. Sen efter de så vet jag väll inte riktigt vad jag ska göra , kommer hem ttyp vid 8 kanske så hinner inte gå till Lotus. Synd att jag missar de , ja missa de förra gången med "/ Men men.., vill man bli nånting med handbollen så måste man jue spela spela och spela, för att bli bättre lixom. Och vet ni ? Ja e fett glad. Igår fick jag reda på att jag gick vidare till nästa steg i sörmlandslaget ! :D Hoppas de går bra för mig nu , för jag vill verkligen komma med. Men vi får se. Aa , nu säger mammma att maten är klar så måste väll gå iväg och äta nu. Men önska oss lycka till idag så skriver jag senare ikväll hur de gick :) Have a nice day!

Puss / Issa ♥


Christmas Holiday

Hejjsan hoppsan bloggen. Sorry att ja varit så dålig på att uppdatera , men ja lovar att jag ska ta tag i det här nu. Har lixom inte haft tid :P Jaa., men iallafall.., ÄNTLIG JUL LOOOV!! Wiiihoo :D . De ska bli så j*vla härligt. Om de är nån som vill hitta på något så säg ba till :) Vi slutade nu i fredags och så fick ja mina betyg också. Ja var fett nervös asså , vet inte varför:P Men mina betyg var helt okej. Kanske inte fullt så nöjd, ja kunde ha gjort lite bättre :P Jag fick 2st G 1st MVG och resten VG. Är det okejj ? Hoppas de.  Sen efter åt ja på Ming me tjejorna i klassen. Aa , eller alla utom Jessica. Sen efter de så gick ja runt lite på stan med syrran. Jag såg författarna till SUNE böckerna ;) Coolt va! Sen efter de hade ja match i sporthallen. Vi vann med 27-8 tror ja <3 Gick ttyp sämst för mejj på matchen ,skojja inte ^^, men men..,ja får ladda till söndag istället! Då jävlar asså. Dubbel matcher i Norrköping. 
Idag har ja varit i K-holm nästan hela dan, kom nyss hem och gissa vem som var hemma ? JO PAPPA! Kul att han e hemma igen <3 Han har varit borta sen i tisdags. Jaa., va ska ja skriva mer ? ;) Ha en underbar dag, så skriver ja kanske senare :)
Puss puss ♥ / issakarlssonklint

Lucia

Här kommer lite bilder från lucian i fredags.<3 , härligt med sovmorron till kl 06.45 ;) Fick gå upp kl 05.00 för att hinna :P Snacka om att man var trött ! Men de var grymt skojj att få sjunga ut lite. Men ja tycker ba de var lite för nåra låtar"/ De var ttyp ba 10 st eller nått. Oh , ja måste bara säga att Tove ( vår lucia ) var hur fin som helst ! Skojja inte . Kolla ba på henne! Sen måste ja bara berömma söta Ida och Emil som sjöng solo. Jag ville igentligen också göra de , men ja var lite sent ute (a , hehe , men de kanske blir nästa år. vi får se ;) <3 Men ha de så bra. Här kommer lite bilder från lucian. Hihi , man ser mejj lite på en bild. bakom Ida ;) Haha , aa men puss <3


IDOL VINNAREN ! :D <3

YEEEEEES! ERIK VANN IGÅR :D <33333 HAN VAR HUR GRYM SOM HELST !




SVAR PÅ FRÅGORNA FRÅN FRÅGESTUNDEN

Hejj , många har undrat när svaren från frågestunden kommer.Och här kommer några. <3

VAD HETER DIN PAPPA ( PER ) I FÖRNAMN? - Eh , haha aa men gissa.han kan aldrig heta per (a

HUR MÅNGA HAR DU LEGAT MED ? - Privat

KOMMER DU SVARA ÖPPET PÅ ALLA DOM HÄR FRÅGORNA ? - Jag ska försöka ialf.

SPORTAR DU NÅGE ? - Yes , just nu spelar jag handboll . Har gått i lite andra sporter med bl.a fotboll.

asså shit, de e säkert killar som frågar om du e oskuld. vf äre så kul o veta om du e de lixom. vilktigt o veta ?:s Ne men ja vill bara säga att jag älskar din blogg. och jag undrar vf du börja blogga och om du gör nånting annat på fritiden :)
puss


- Hehe tack <3 , jag började blogga för jag tyckte de verka kul. jag älskar att skriva och ja tänkte de här kunde vara en liten start. att få ur mej lite tankar o så istället för att bära på dom. på fritiden så sportar jag ganska mycket. sen så sjunger jag. är med kompisar <3

ÄR DU SINGEL ? - Yes , just nu är jag det :)

GILLAR DU NÅGON ? , ISÅNNAFALL VEM ? - kanske de kanske ^^,

HAHAHA , VEM ÄR MEST PORRIG AV DINA KOMPISAR ? - hehe , förlåt. men de e nog lilla söta rappe (a

VEM I GUIF A-LAGET TYCKER DU ÄR SNYGGAST ? - Om du menar snygg .., så äre nog Danne. Annars ttyp Zacke o Matte .;)

SKULLE DU KUNNA LIGGA MED EN FLODHÄST OM DU FICK 1 MILJON KRONOR ? - NEJ ALDRIG USCH! JAG SKULLE JUE DÖ :S

VART BRUKAR DU KÖPA DINA KLÄDER NÅGONSTANS ? - lite överallt. gina , stadium , Intersport HM , JC , MQ , BikBok,Vero Moda,VILA , Monkey mm..

FAVVO KLÄDAFFÄR ? - tror det är gina och JC

KAN DU INTE LÄGGA UT FLERA BILDER ? PS. DU ÄR FETT SÖT - Jo de kanske ja kan , men just nu äre så här att min mobil sladd till datan är borta så ja kan inte sätta in nåra nya bilder. och då tycker jag inte det är så jätte kul. inte lika roligt att kolla på gamla bilder som på nya. och tack <3

HAR DU VARIT OTROGEN ? - nej inte vad jag kommer på. , har bara råkat fått känslor för en annan när jag redan var tsm med en kille.




Fortsätt gärna med att ställa frågor. men helst inga mer sex frågor. ta dom privat istället om ni så gärna vill veta de <3


Helgen

Hejj hejj!

Sry att jag inte har skrivit i helgen, men jag har ttyp inte varit hemma någe. Men shit vilken skojjig helg jag har haft. I fredags så åkte jag till Dj o hälsa på alla o såe för jag var ledig, o efter de så fira vi Hanna Hansson som fyllde fjortis. Vi åt på Ming. De var jag,Emmy,Emma,Felicia,Hanna,Emelie,Alexandra och Micke. Sen på stan såe träffa vi nåra stycken. Typ Carola,Philip,Rickard aa o massor. Sen ttyp vid halv 6 elr nått .., 5 kanske de va så skulle Dj barnen gå till sporthallen och träna inför lucia konserten. Så jag satt o kolla på de. Efter de så träffa vi Olle. Sen så gick jag och Emelie hem till Danne. Där var också John och Pontus. Sen dissa Emelie mejj så ja fick va kvar där själv ^^ , Ne men hon skulle träffa nån på stan. Aa , sen lite senare kom Olle också. Vi ttyp kolla film.  Mys mys! Sen blev jag hämtat av mamma o sen åkte ja hem.

 
Här är hela gänget på Ming . Aa alla utom Felicia <3
( ja tog bilden av felicia , hoppas de va okej<3 )


Sen i lördags så fick jag gå upp vid 8 för jag skulle åka och träffa nåra i laget och slå in lite många packet. Ganska skojj i början men man tröttna lite på de i slutet (a Men men., man fick jue pengar för de så , så de e jue bra(Y , skulle aldrig gjort de annars ^^ . Efter de åkte jag hem o fixa mejj lite sen gick ja ner till sporthallen och träffa Jessica. Vi kolla lite på när dom sjöng o så. Sen på stan så träffa vi Jenna och Linnea. Snacka med dom en liten stund. Sen tog jag,Jessica och Jenna bussen till TP. Hehe , gick runt där nåra varv. Sen kom PG o Kim och Jessica åkte ner på stan för hon skulle kolla på när sin syster dansa. Sen efter ett tag så åkte Jenna också hem , och Kim me :P Så ja o PG blev kvar själva. Vi gick ttyp runt<3. Sen tog jag bussen ner på stan. 
Sen i söndags så spela jag match mot Örebro 94/93or i Rekarne. Vi vann med 24-6 . Riktigt skojj ! Efter de så åkte jag till Stenby och sjöng lite. Sen tog jag bussen ner på stan och träffa Olle , Danne och Marcus. Vi gick hem till Olle och kolla lite på film och spela lite :P Jag vann nästan över Danne :o ! Grym ja e asså ;) . Sen drog Danne och Marcus hem. Så blev ba ja o Olle kvar. Sen efter ett tag kom mamma o hämta mejj. Sen åkte jag hem o sov :P Hehe., aa och idag så har jag fys träning efter skolan. Asså de ska bli ganska skönt faktiskt. Och shit.., asså de går inte o ladda min mobil :o Jag vet inte vad som har hänt"// . Men aa., ja får väll lösa de på nå sätt.   Ha de så bra !

Puss Puss / Issa K K


FRÅGESTUND´S TIME !






Hejj Hejj!

Äntligen dags med lite FRÅGESTUND här hos mejj. Så fråga på! Vad ni vill. Ingen fråga är för dum ;) Är öppen för allt ! Svaren får ni i ett inlägg lite senare . VÅGA FRÅGA<3

Puss Puss.

snart dags me frågestund

Hejj sötnosar!

Vet ni vad som händer på bloggen imorron?? Det är FRÅGESTUND ! :D Så ladda på med frågor tills imorron;)
Puss!


RSS 2.0