.


DAGENS HISS : GRÖNAN MED BÄSTA!
DAGENS DISS : Har inte nåra mobiler..., inte nått - FAN!


GRÖNAN IMORGON!

Hej hej!
Aa., ni kanske märker att jag inte skriver lika mycket längre. Sitter inte lika mycket vid datan på sommaren, därför.., men aa., hoppas ni inte hatar mig för de. Idag har jag haft typ en syskon dag. Har gått på stan med syster. Sen cykla vi till min träning. Och aa , nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen snart och gå och lägga mig. Ska upp typ kl 5 imorgon. Är man galen lr ? :p Men jag måste hinna tvätta håret mm innan jag ska träffa tjejerna på stationen. Ska ju till Stockholm imorgon och gå på grönan. Ska bli riktigt skoj! Men aa, måste lägga mig nu! Kommer vara död imorgon.
Puss // Issa K.K


sola + slappa

Hej på er!
Snacka om att de har varit bra väder idag! Gillas jätte mkt! Idag har jag verkligen slappat. Kollat lite på film på tv, för nu har vi typ alla film kanaler, sen har jag legat ute på gården och solat och läst lite. Så jäkla skönt! Grillat lite på kvällen och bara tagit de lugnt. Kan vara skönt de också! Ne nu ska jag nog sussa lite. Blir en fullspäckad vecka nästa vecka.
Puss o Kram :* // Issa K.K


Midsommar

Hej på er!
Hoppas ni hade en riktigt skojig midsommar. Själv åkte jag lite båt och tältade på en ö tillsammans med Anton, Emma och Arvid. Riktigt mys.!
// Issa K.K


Godmorgon

Godmorgon på er!
Sorry, kunde inte skriva igår.., var inte hemma på hela dan., så hade inte tillgång till en data..<3 Men nu är jag hemma igen. Igår så träna jag först i 2 timmar sen cykla jag direkt till Borsökna och träffade Kim, sen bada vi lite mm. Riktigt skönt i vattnet igår också. Sen cykla vi hem till Tobbe och sa grattis till han för han hade fyllt. Ja, de var min dag igår typ.
 Skriver senare. Ska äta frukost nu.
// Issa K.K

Lovade att lägga in bilder på de jag köpte här om dan. Så här kommer de:

2 st BHar från Gina - 64,50 st
1 t-tröja från Monkey
- 50 kr


Borsökna

Hej.
Kom hem för ett tag sen. Varit och badat lite i B-ökna. De var riktigt skönt i vattnet!  Idag har jag varit med Kim på stan också. Träffade på Daniel så han gick me oss ett tag. Jag hittade 2 bhar och en t-tröja. Lägger in bilder på de imorgon.., för klockan är så mycket nu så måste sova., för har tidig träning imorgon. Aa, godnatt på er :*
// Issa K.K


Hej

Hej på er!
Sitter i köket och äter lite nudlar från igår. Tjockis jag känner mig ^^. Men jag ska iallafall snart ner till stan och träffa Michaela en sväng. Sen tror jag att jag ska träffa Kim lite senare också. Vet inte riktigt mer vad jag ska göra idag. Slappa tror jag. Orkar inte göra så mycket, bäst att göra det idag när de är tränings ledigt. Känns som om man tränar typ varje dag. Men aa det är nyttig och kul så man ska inte klaga. Ska nog sminka mig lite och ta på mig lite kläder nu, sen cykla ner till stan. Ni får tyvärr ingen bild nu, har inga på den här datan^^. Men kanske lägger in en bild senare.
Ha en bra dag! // Issa K.K


.



DAGENS HISS - Fick min nya moppe hjäm idag (Y)

DAGENS DISS - Tjaffs och bråk typ, om små saker...


Kväll..

Hej på er.
Klockan börjar bli ganska mycket känner jag. Börjar bli lite trött, ska nog lägga mig efter de här så de här blir ett snabbt inlägg. Dagen idag har varit rätt okej ändå. Träningen gick sådär.., hoppas de går lite bättre på torsdag. Men aja.. har inte så mycket att skriva. Godnatt på er :*
//Issa K.K


Hej hej!

Kom nyss hem från Mesta. Hämtade cykeln sen åkte jag förbi Tuna Park en snabbis innan jag cykla hem. Det är ju massor med rea nu. Hann inte vara där så länge, men hittade iallafall en bh och ett par trosor på HM. Jätte billigt. Ska försöka åka dit imorgon eller kanske på torsdag och kolla lite mera. Måste ju rensa garderoben lite och sätta in lite nytt o snyggt. Men aa., snart ska jag byta om till träningskläder och cykla ut till Guif hallen och träna. Ska bli riktigt skoj faktiskt., men är lite små trött. Hoppas de går över snart.
Puss :* // Issa K.K


BH - 75 kr , TROSOR - 30 KR


onödigt inlägg...

Hej hej !
Vakna ungefär för 1,5 timme sen så nu har jag snabbt hunnit fixa mej lite slarvigt. Jag ska åka till mesta snart och hämta en cykel och fixa batteriet till moppen. Kanske inte så intressant men, aja.., skriver senare.
Puss :* // Issa K.K


.



DAGENS HISS - Tjejerna i handbolls laget, dom peppar en hela tiden. Tack!

DAGENS DISS -
Att springa dom där intervallerna idag, haha även fast de är nyttigt och det är skönt efteråt.., så är de typ de skit tråkigt just då :P


gokväll

Godkväll på er alla underbara läsare!
Kom precis ut från duschen och jag har tagit på mej lite myspys kläder. Älskar att gå i de på kvällen! Fysträningen gick helt okej. Riktigt jobbigt just då, men RIKTIGT skönt efteråt. Imorgon är det träning igen, och ännu mer löpning men de blir även handboll imorgon. Men det ska bli kul. Ja., har inte mer att säga. Jag ska försöka komma ner lite på stan imorgon och kolla lite på REAN. Typ alla affärer har ju de nu. Men aa, tänkte gå o lägga mig snart. Så godnatt på er:* // Issa K.K


Fysträning

Hej!
Nu har jag precis bytit om till träningskläder, så de blir att cykla iväg till träningen nu då. Fysträning.., men aja. De är nyttigt! :D
Puss ! // Issa K.K


10.27

Godmorgon på er!
Hoppas ni sovit gått, de har iallafall jag gjort. Ligger och gosar lite i sängen, orkar inte gå upp. Riktigt skönt att slippa gå upp tidigt.  Ja, idag så har jag inte planerat så mycket vad jag vet. Blir att träna fys ikväll iallafall, och innan de ska jag försöka få med mig pappa till MC affären och hämta ut min hjälm som jag har beställt. Får se om jag lyckas med det^^. Annars bara slappa i think? Kanske träffa lite kompisar. Skriver senare.
Puss :* // Issa K.K


.



DAGENS HISS : - Att gå runt i mjukis kläder och bara slappa och inte bry sig om hur man ser ut.

DAGENS DISS: - Dryga killar som tror att dom är någonting + de har inte varit så jätte vackert väder idag :P


20.26

Gokväll kanske man ska säga nu.
Idag blev de en riktig slappar dag för mig. De blev inget me kompisarna från gamla klassen för de skulle typ träna lr vad de va. Så har legat och kollat på tv och bara tagit de lugnt. Hörde också att vi har fysträning imorron.., så de blir väll att ladda till den. Tror jag går och lägger mig snart, om jag inte ska kolla på en film på tv som börjar kl 9. Aja., skriver nog inge mer idag.
Ha en mysig kväll.
Puss :* // Issa K.K


JAG VET ATT JAG ÄR SEG

Hej på er!
Jag vet.., har inte skrivit på nån vecka men har inte varit sugen på vara inne framför datan när de har varit så bra väder. Om man får skylla på det. Men aa.., så kommer skriva lite då och då men ja ska försöka skriva så mycket jag kan iallafall. Ja.., äntligen sommarlov nu. De har ju typ gått en vecka nu tror ja. Men de har varit riktigt skönt iallafall. Slippa skolan ett tag. Har hunnit vara med lite kompisar, slappat, jobbat lite , tränat och igår så var jag i Nyköping hela dan på sörmlanslags lags träning. Har jätte ont i kroppen idag. Sov typ 12 timmar inatt lr nått. Och har jätte ont i min axel., gjorde skada den typ för nått år sen och de verkar som om de har kommit tillbaka lite. Men aja..,  hoppas de går över snart. Idag är de inte så vacker väder ute., men jag kanske ska iväg snart och träffa 2 st från min förra klass. Ska bli skoj att träffa dom igen. De var nått år sen. Sen ska jag nog bara slappa tror jag. Har inte så mycket mer att skriva men.., aa .., men vill ni träffa mig på lovet så hör bara av er. Finns alltid på mobilen.
Puss :* // Issa K.K


,

Godkväll !
Min dag har varit rätt chill idag. Först skolan, vi fick typ sluta vid 11. Sen ner på stan med tjejerna. Efter de blev de att gå cykla hem och hämta hjälmen och sen dra till Engströms. Sen åkte vi iväg och körde moppe lite på banan. De gick jätte bra. De var fett enkelt :P, Sen hem ,åt lite och sen åkte jag till Tuna Park och kolla lite. Sen nu sitter jag här. Är fett trött. Så ska nog gå och lägga mig nu. Godnatt.
Puss :* //Issa K.K


.

Godmorgon på er!
Kan bara säga att Issa har lite ont i bena idag.., haha. Vi gjorde lite tester igår på handbollen och i de ingick bl.a cooper. Trodde aldrig jag skulle klara de. Men det var riktigt skönt efteråt. Riktigt nöjd att jag klara det. En annan rolig sak som hände igår var att jag var hos tandläkarn ( kanske inte världens roligaste dock ) men dom berätta att jag skulle få ta bort min tandställning på MÅNDAG! Ja ba: YEEEEEEEEEEEEEEEES!,  äntligen. Så de ska bli riktigt skönt. Undrar hur ja ser ut då?^.,  Ne men de blir säkert jätte bra. Nu ska jag snart cykla iväg till Vilsta för vi ska ha idrott där. Typ bada mm., men tror inte jag orkar bada. Så jäkla kallt^^. Efter skolan ska jag köra moppe på banan. Hoppas de går bra, så svårt kan de väll inte vara. Men aa, måste skynda mig nu. Ha en bra dag.
Puss :* // Issa K.K


<3

Hej hej !
Skolan början om typ 1h 30 min.., så de är väll dags att jag börjar äta lite och tar på mig lite kläder.., får se om jag orkar fixa mig så mycket idag. De är så tråkigt och typ stå och platta håret i typ 50 min varje dag. Men men , ska väll som sagt fixa mej. Sen efter skolan blire cooper test lr va de heter ^^. Hoppas de går bra. Men ha en riktigt bra dag.
Puss :* // Issa K.K


Min helg

Godmorgon på er!
Måndag morgon igen.., och sista veckan med min underbara klass.., känns lite surt om jag ska vara lite ärlig. Kommer att sakna som grymt mycket sen när jag byter "/. Men men., de blir säkert bra med nya "klassen". Min helg har varit riktigt rolig alltså. Länge sen man fick umgås me kompisarna istället för att plugga. Men min helg såg ut så här iallafall :

FREDAG : Först skolan,sen 4-kampen i sporthallen då mitt arbetslag vann hejjar priset ;)! Efter de så åkte jag och Kim hem till mej och packa lite och gjorde lite sallad, sen träffa vi oliver och cykla till TP och köpte jordgubbar. Sen cykla vi till mesta/borsökna och träffa lite folk och var där hela kvällen.

Oliver och Kim, så sööta tillsammans!

LÖRDAG: Tog jag och Kim tåget till Stockholm och shoppa lite. Hittade inte så jätte jätte mycket.., och jag hitta en avslutningsklänning.., men självklart ska den inte finnas i min storlek. Fanns typ bara 38, 40 ,42 och de är alldeles för stort :P. Så de var lite synd, vet inte vad jag ska ha på mig än^^. Sen tog jag och Kim tåget hem. Shit va skojj vi hade haft. De var en kille som typ trodde typ att han var världsmästare i llängdhopp.., haha skit kul att kolla på. Kanske lägger upp ett klipp på han sen. Men iallafall efter de så gick jag och Kim hem till mig och hämta lite pengar mm sen åkte vi hem till Oliver ett tag. Och sen gick jag och Kim på Sex and the City 2 på bio. Den var väll helt okej. Efter de träffade jag lite kompisar.
Mina köp:


SÖNDAG :  Gick jag först lite på stan med syster. Sen skulle jag igentligen blivit fotad men de strulade nånting med hans tåg så de blev inge. Sen åkte jag hem till Katrin och träffade tjejerna. Bada lite, åt pannkaka och jordgubbar. Kul kul! Sen hem och bara slappa.


PussN :* // Issa K.K


Hej

Godmorgon på er!
Klockan är snart halv 9 tror ja, bäst ja börjar skyndar mig lite. Tåget går ju vid 10. För idag ska ja ju till Stockholm med bästa Kim. Shoppa lite förhoppningsvis, ska kolla efter avslutningskläder.
Dagen igår blev helt lyckad tycker jag. Hade riktigt skoj. De får vi göra om flera gånger. De blev ingen bio men vi var i Mesta/Borsökna istället. Spela lite fotboll och bada ( fast ja bada aldrig ^^ ). Men aa, hinner inte skriva så mycket.., så de här blev ett lite snabbt inlägg. Skriver senare ikväll.
Puss :* // Issa K.K


Bjussar på en liten bild från igår, kommer säkert upp flera bilder ikväll, hinner inte nu.
ps, har inte brunt hår som de ser ut som på bilden , har ljus blond :P ,



4 Juni

Godmorgon på er!
Solen skiner, o de ser ut som om de kommer bli en varm o solig dag idag med. Det gillas! Idag ser min dag ut så här tror ja :

♦Skola - göra klart de sista proven.,har 2,5 prov kvar. Önska mig  lycka till!
♦4-kampen i sporthallen - Aa, den vanliga elevrådets 4-kamp, då vi ska heja på Oliver och måla oss mm..
♦Kanske vilsta - Sen skulle älskling Kim till Vilsta o springa, får se om jag hänger med henne dit.
♦Hem - Hem och hämta pengar o badkläder mm
Bio - Sen träffa tjejerna och kolla på Sex And The City 2
♦Borsökna - Sen blir de nog att jag tar med mig Kim och åker till Borsökna och träffar lite roligt folk , o badar o bara ha de skoj :)

Aa, sådär såg min dag ut. Vi får se om jag hinner blogga lite när jag kommer hem sen. Men annars får ni ha en jätte bra dag.
Puss :*// Issa K.K


Issa är TILLBAKA!

Hej på er!
Som ni kanske förstog så tog jag en liten blogg pause där.., har haft så himla mycket nu. Plugg plugg plugg och ännu mera plugg. Har typ inte gjort någonting annat känns de som. Men aa, du tänkte jag försöka komma igång lite med bloggen igen , för många har undrat när jag ska komma igång igen o blablabla. Så aa, nu gör jag de!
Det har hänt lite saker när jag har varit borta.., t.ex har varit på järnvägen cup, har börjat träna fast de kanske ni redan visste ..., sen har jag färga håret och aa.., massa annat skoj. Men jag hinner inte skriva mer idag, för jag måste plugga., och sen ska jag på moppe teori.
Puss på er :* // Issa K.K


RSS 2.0